Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles

Stiri online

Stirile online care te intereseaza!


A făcut anunţul la 8 luni de la moartea tatălui ”Zânei”! Mama vitregă a Andreei Marin: ”Mă bucur că…”

Mama vitregă a ”Zânei” a făcut anunţul la numai opt luni de la moartea bărbatului care i-a stat alături vreme de 11 ani. Femeia a vrut ca toată lumea ştie cum a trăit alături de tatăl Andreei Marin şi a dezvăluit cea mai frumoasă amintire cu acesta.

Renata Marin, soţia tatălui Andreei Marin, suferă cumplit din cauza dispariţiei acestuia. Femeia nu-şi poate găsi alinarea decât în amintirile frumoase trăite alături de bărbat.

La 8 luni de la moartea lui Dan Marin, văduva acestuia a dezvăluit că în urmă cu 11 ani trăia cel mai frumos moment din viaţa ei: se căsătorea cu tatăl Andreei Marin. Drept dovadă, femeia a făcut publică şi imaginea de la eveniment, însoţită de un mesaj emoţionant.


”Cea mai frumoasă amintire de acum 11 ani! Mă bucur că în fiecare minut i-am arătat cât de mult îl iubesc, îl preţuiesc şi cât de important este pentru mine! Şi el la fel!”, a scris mama vitregă a Andreei Marin în memoria tatălui ”Zânei”.
Dan Marin, tatăl Andreei Marin, a murit în 3 martie 2016, înainte cu 3 zile de a împlini 70 de ani.

 

Renata şi Dan Marin în ziua cununiei civile, în noiembrie 2005
Renata şi Dan Marin în ziua cununiei civile, în noiembrie 2005

Andreea Marin a anunţat că şi-a pierdut tatăl prin intermediul unui mesaj postat pe o reţea de socializare: „Acum câteva ore, sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri şi mama, şi bunicii  mei şi atâţia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme...Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţa, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipa. Nu aş fi aşternut aceste rânduri aici, dar nu ştiu altfel să îmi cer iertare faţă de mulţi oameni buni, de aici şi de la Dublin ce mă aşteptau şi se bazau pe mine în aceste zile, iar eu nu voi mai putea să le fiu alături. Îmi pare rău şi vor face tot ce pot să repar în viitor ceea ce trebuie să anulez astăzi. Duminică ar fi fost ziua de naştere a tatei. Dumnezeu să-l odihnească. Vă mulţumesc tare mult pentru înţelegere şi pentru liniştea de care avem nevoie acum...”.


Sursa: RomaniaTv.Net


loading...