Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles

Stiri online

Stirile online care te intereseaza!


Andreea Tonciu, īnsărcinată din nou? Imaginea cu bruneta i-a pus pe gānduri pe prieteni, iar ea nu a negat

Andreea Tonciu este o mămică fericită şi o femeie împlinită! Bruneta s-a bucurat de o siluetă de invidiat pe perioada sarcinii, iar după ce a născut s-a recuperat în mod miraculos, însă de curând i-a băgat la idei de prieteni care s-au întrebat dacă nu cumva o fi însărcinată din nou.

Andreea Tonciu s-a făcut femeie de casă şi de când pe lume a venit fetiţa ei pare cu totul şi cu totul altă persoană. Bruneta a fost o norocoasă căci pe toată durata sarcinii s-a bucurat de o siluetă de invidiat, iar recuperarea a fost instantă. Toată vara şi-a etalat trupul fără cusur în costume de baie şi ţinute sexy, însă de curând bruneta i-a pus din nou pe gânduri pe prieteni, care o bănuiesc că ar fi însărcinată.

Andreea Tonciu a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie maxi, cu umerii căzuţi, de culoare neagră. Rochia largă crează senzaţia de volum şi dă senzaţia că bruneta s-ar fi rotunjit din nou, ceea ce i-a făcut pe admiratori s-o bănuiască de faptul că le ascunde că urmează să devină din nou mămică: ”Andreea, iar eşti însărcinată?” / ”Aşa pare, nu, însărcinată?”

 

Andreea Tonciu, apariţia care i-a făcut pe prieteni să creadă că e din nou gravidă


Sursa: RomaniaTv.Net


loading...