Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles

Stiri online

Stirile online care te intereseaza!


Caz incredibil! „ELODIA“ de la Slatina, dispărută de 11 ani. Totul e aproape tras la indigo ca moartea fostei soţii a lui CIOACĂ

Un caz cu totul incredibil a ieşit la iveală şi este vorba despre o femeie care e căutată de 11 ani. Mai mult, asemănările dintre acesta şi moartea fostei avocate Elodia Ghinescu au dat tuturor fiori pe şira spinării.

Concret, este vorba despre o femeie din Slatina, pe care mama ei s-a luptat din răsputeri până acum să o găsească. Aceasta a povestit despre Daniela, care avea 37 de ani în clipa în care a dispărut fără urmă, că încă speră să o revadă în viaţă. De asemenea, bătrâna îl bănuieşte pe soţul fiicei sale că ar fi omorât-o pe aceasta, iar cadavrul ar fi îngropat în grădina mamei sale. De asemenea, femeia vârstnică spune că ar fi primit anumite „semnale“ paranormale din partea fiicei sale, ceea ce i-a dat de bănuit.

„Ar fi împlinit în luna Mai 48 de ani. Sub nicio formă, fiica mea nu mai trăieşte. N-a fost o mamă care să-şi părăsească copiii“, a spus aceasta, în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, şi sora Danielei a mărturisit că i se pare suspectă dispariţia acesteia.

„E imposibil ca un om să dispară de la o zi la alta. Nu am avut avocaţi. A fost un proces pentru fată, de-a ne da dreptul legal de a vedea fetiţa ei. Sora mea avea telefon mobil, dar numărul său a ajuns la mama soacră. Aparatul a rămas acasă, alături de buletin, paşaport etc. Îşi lua telefonul mereu atunci când pleca. Mie soţul ei mi-a spus că a ieşit noaptea târziu pe uşă şi atât“.

Cazul morţii Danielei e aproape tras la indigo cu cel al dispariţiei avocatei Elodia Ghinescu, despre care soţul ei, fostul poliţist Cristian Cioacă a negat mereu că ar avea vreo legătură, iar nici până în ziua de azi nu s-a aflat ce s-a întâmplat cu trupul neînsufleţit al acesteia.


Sursa: RomaniaTv.Net


loading...