Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles

Stiri online

Stirile online care te intereseaza!


Un diplomat român dă cadou un apartament cu două camere! Denisa de la Bambi şi Rona Hartner s-au implicat în campanie: ”Rar - spre deloc, mai vezi astfel de gesturi!”

Un diplomat român a făcut apel la vedete să-l ajute dea cadou un apartament cu două camere! Denisa de la ”Bambi” şi Rona Hartner au fost profund impresionate de gestulnărului şi s-au implicat în campania desfăşurată de acesta pe Facebook.

Daniel Ionuţ Neacşu, angajat al Guvernului, a postat pe o reţea de socializare un mesaju prin intermediul căruia anunţă că oferă cadou un apartament cu două camere, situat în sectorul 1 al Capitalei.

”Donez un apartament cu două camere în sectorul 1, Bucureşti, pentru o familie nevoiaşă. Ofer tatălui un loc de muncă. Mă puteţi contacta aici: danielionutneacsu@mail.com sau pe facebook. #distribuiti”, a scris Daniel Ionuţ Neacşu pe Facebook.

 

Anunţul făcut de diplomatul Daniel Ionuţ Neacşu
Anunţul făcut de diplomatul Daniel Ionuţ Neacşu

Denisa de la ”Bambi” s-a implicat şi ea şi a distribuit mesajul postat de diplomat, precizând că iniţial a crezut că e vorba despre o glumă, dar apoi s-a convins că e lucru serios: ”Daniel m-a rugat să-l ajut să ajungă postarea lui la cât mai mulţi oameni. Iniţial am crezut că este o glumă proastă, pentru că rar - spre deloc, mai vezi astfel de gesturi în ziua de azi. Dacă ştiţi pe cineva, puteţi să îi scrieţi pe profilul lui”.

 

Anunţul făcut de Denisa de la Bambi

Rona Hartner a fost şi ea impresionată de gestul tânărului filantrop: ”Bravo şi Dumnezeu să te binecuvânteze. Excelente acţiuni sunt”.


Sursa: RomaniaTv.Net


loading...