Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles

Stiri online

Stirile online care te intereseaza!


O copilă de doar 12 ani a ajuns īn cabinetul medicilor legiști din Dāmbovița. Era plānsă toată și distrusă de durere. Ce au descoperit la biata fată a șocat pe toată lumea. Īngrozitor ce a pățit

În loc s-o ocrotească, un bărbat din Dâmbovița și-a violat fiica de numai 12 ani, fără să-i pese vreo clipă că-i distruge copilăria. Copila a povestit coșmarul prin care a trecut unei vecine, care a anunțat imediat Poliția. Tatăl, descris de rude drept un individ violent, mai ales când consumă alcool, și-a recunoscut fapta și a fost arestat preventiv.

Cazul cutremurător a avut loc în comuna Braniștea, județul Dâmbovița. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a așteptat ca soția sa să plece la muncă în Italia și și-a abuzat sexual propria fiică, scrie targovistenews.ro.

După ce a revenit în țară, mama copilei de doar 12 ani nu și-a imaginat vreo clipă că soțul ei ar fi în stare de o asemenea atrocitate. Recunoaște însă că omul devenea violent atunci când consuma băuturi alcoolice.

„De câte ori bea, trebuia să stăm pe afară. Ne lua la bătaie pe toți”, a spus mama fetiței.

Un bărbat din Dâmbovița și-a violat fiica de numai 12 ani. Și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor

Totul a ieșit la iveală, după ce o vecină a văzut-o pe fetiță plângând. A întrebat-o ce s-a întâmplat și, după ce a aflat că a fost violată, a anunțat Poliția.

„Toată noaptea a intreținut relații sexuale cu ea. Vă rog din suflet să mă credeți că mi-a venit să pic jos. Nu imi venea să cred. I-am spus, mamă, spune-mi tot adevărul că nu îmi vine să cred că tatăl tău ți-a făcut treaba asta”, a povestit o vecină.

Fetița abuzată de propriul părinte provine dintr-o familie numeroasă. Are alți opt frați și cu toții sunt acum în grija bunicii materne.

„Nu mă așteptam să ajungă atât de departe. Prea departe a ajuns să își bată joc de copilul lui”, a precizat bunica fetiței.

Medicul legist a confirmat faptul că fetița a fost abuzată sexual. Pus în fața dovezii, tatăl nu a avut de ales și a mărturisit fapta îngrozitoare pe care a comis-o. Magistrații Judecătoriei Răcari au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare pentru 30 de zile, sub acuzația de viol. Dacă va fi găsit vinovat, ar putea face până la 10 ani de închisoare.


Sursa: RomaniaTv.Net


loading...