Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles

Stiri online

Stirile online care te intereseaza!


E OFICIAL! S-au căsătorit īn urmă cu 4 ani, iar acum a rupt tăcerea! Catalin Morosanu, anunț de ultimă oră! "Am..."

În această după-amiază de vineri, celebrul Cătălin Moroşanu a mers în emisiunea TV prezentată de soţul Andrei, acolo unde a vorbit despre anumite probleme de sănătate pe care le-a întâmpinat.

Chit că este precum un munte şi pare de neclintit, Cătălin Moroşanu a trecut printr-o perioadă mai complicată din cauza unei hernii cervicale, care aproape l-a scos din scena sportivă.

„Nu puteam să dorm noaptea. Am avut probleme de sănătate foarte mari. Am mers la doctorii din Iaşi, mi-au spus e nevoie de operaţie, nu există altă cale. Am mers însă la alt doctor, care m-a pus la un aparat şi mi-a spus mă poate face bine şi în trei săptămâni să mă pun din nou pe picioare. Acum sunt bine, pot să te iau în braţe şi să fug cu tine“, a povestit Cătălin Moroşanu.

Moroşanu, emoţionat în direct de soţia sa

De asemenea, Cătălin Măruţă i-a pregătit lui Moroşanu a supriză şi i-a pus o înregistrare, din urmă cu opt ani de zile, atunci când a venit pentru prima dată în direct cu soţia sa, Georgiana. Sportivul s-a emoţionat când a văzut imaginile cu actuala sa soţie, care între timp i-a dăruit şi un copil. Mai mult decât atât, Cătălin Moroşanu a mai mărturisit că se gândeşte la încă un copil: „Vreau să fac încă un copil, dar după ce mă las de lupte“.

 

Cătălin Moroşanu a revăzut imagini din urmă cu opt ani, atunci cānd venea īn direct pentru prima dată cu Georgiana


Sursa: RomaniaTv.Net


loading...