Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles

Stiri online

Stirile online care te intereseaza!


ANDREEA BĂLAN a vorbit despre botez, dar şi despre nuntă! Vedeta a dat toate detaliile:,,Va fi în primăvară!‘’

Andreea Bălan este o mămică foarte fericită şi petrece foarte mult timp cu micuţa ei, Ella. Cântăreaţa a decisnd va avea loc botezul, dar a vorbit şi despre nuntă, care nu se va realiza, cel puţin într-un viitor apropiat.

"Nu vreau ca botezul să fie filmat. Cunoscuţii noştri nu vor să fie filmaţi, nici mama nu vrea. În primăvară va fi. Nu am timp acum. Nu îmi doresc să organizez. Vreau să mă şi bucur de creşterea ei. Pe noi ne-a unit Ella. Eu am nişte principii. Ella are numele de familie al amândurora. Noi suntem foarte hotărâţi să rămânem împreună, dar nu ne dorim să mergem la primărie să dăm cu subsemnatul. Probabil la un moment dat va fi o ceremonie, pe plajă. Poate şi la biserică", a spus Andreea Bălan.

"Eu sunt naşa fetiţei Andreei Antonescu. Nu, nu a apărut nimic între noi. Chiar am vorbit săptămâna trecută. Urmează să vină să o vadă pe Ella", a spus vedeta referitor la relaţia pe care o are cu Andreea Antonescu.

"O noapte stau eu cu Ella, 4 George. Ziua ne ajută mama. Concertele sunt în weekend, emisiunile în cursul săptămânii. Ne ajută mama. Seamănă cu amândoi: are năsucul lui. Mă bucur că nu are nasul meu vechi. Are ochii mei şi bărbiţa mea. Sper să fie înaltă ca George. După operaţia de cezariană am început să plângem amândoi. Clar, cine ştie, mai vreau un copil. Abia am născut", a mai povestit artista.


Sursa: RomaniaTv.Net


loading...