Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles

Stiri online

Stirile online care te intereseaza!


INCREDIBIL! Locuitorii unui sat din Spania s-au trezit milionari peste noapte, după ce un bărbat le-a lăsat toata averea lui

Antonino Fernandez, omul care a creat faimosul brand de bere Corona, i-a făcut milionari pe toţi locuitorii satului său natal, Cerezales del Condado. Mexicanul a murit în vara acestui an, la vârsta de 99 de ani şi le-a lăsat o parte din averea sa locuitorilor din provincia Leon, Spania.

Pe patul de moarte, Fernandez a decis să lase o parte din averea sa celor 80 de locuitori ai satului natal. Acesta le-a lăsat câte 2.5 milioane de dolari fiecăruia dintre ei. Unul dintre motivele acestuia a fost legat de copilăria sa săracă. Antonino a avut încă 12 fraţi, iar la 14 ani a fost nevoit să abandoneze şcoala din cauza sărăciei.

După sfârşitul Războiului Civil din Spania, acesta a profitat de oportunitatea de a emigra în Statele Unite şi s-a angajat la Grupo Modelo, unde a evoluat de-a lungul anilor, ajungând CEO-ul companiei. Acesta a transformat apoi brandul Corona într-unul recunoscut la nivel mondial.

De altfel, Corona este în continuare a doua cea mai importată bere în Statele Unite, cu vânzări de circa 700 milioane euro anual.

"Noi n-am avut niciodată bani înainte. Nu ştim ce ne-am fi făcut fără ajutorul lui Antonino", spun locuitorii satului. Antonino Fernandez a fost decorat şi de Regele Juan Carlos al Spaniei pentru actele sale de filantropie.


Sursa: RomaniaTv.Net


loading...