Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles

Stiri online

Stirile online care te intereseaza!


A depus plāngere la OPC īmpotriva unui salon de masaj erotic. Vezi ce i-a făcut o maseuză unui client

Un constănţean a reclamat un salon de masaj erotic la OPC pentru în loc de o oră, atât cât a plătit pentru a i se face masaj, tânăra care s-a ocupat de el a muncit doar 30 de minute.

Se pare că nu întotdeauna clienții pleacă mulțumiți de la bordelurile mascate în saloanele de masaj. Deși, ar fi trebuit ca, după prestarea serviicilor, să se simtă în al noulea cer, ei bine, sunt și clienți care au ceva de reproșat. Cum că, în loc de o oră, cât au plătit, li s-a prestat doar jumătate din timpul negociat.

O situație de genul acesta a ajuns pe masa inspectorilor OPC Constanța, care s-au văzut nevoiți să meargă, la sfârșitul anului trecut, în inspecție la salonul reclamat.

„Omul plătise o oră și nu i s-a prestat decât jumătate de oră. Ne-a reclamat acest aspect și a solicitat ori să i se restituie diferența de bani, ori să i se mai presteze și cealaltă jumătate de oră", au declarat reprezentanții OPC Constanța pentru atitudineaonline.ro.

„Reprezentanții salonului au spus că omul a fost... finalizat mai devreme, din acest motiv i-a fost redusă ora", au mai completat aceleași surse. În final, cele două părți, salonul şi clientul mult prea precoce, au ajuns la o înțelegere, așa că nu a fost nevoie de vreo sancțiune pe numele reclamatului.


Sursa: RomaniaTv.Net


loading...