Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles

Stiri online

Stirile online care te intereseaza!


Poveste adevărată: "Fac sex cu bărbaţi însuraţi. Oare am o problemă?"

Aventurile unei tinere ce pare decisă se simtă bine în ciuda prejudecăţilor celor din jur. Totuşi, are unele îndoieli în ce priveşte comportamentul său erotic.

Ştiu că cele mai multe dintre voi veţi răspunde afirmativ la întrebarea din titlu, dar mie îmi place să fac mult sex, iar singurii partenerii comozi şi care nu au creierul ars sunt cei care şi-au asumat responsabilităţi în viaţă.
Să vă povestesc, am avut o relaţie cu un tip care trecuse de 50 de ani şi avea trei copii, fata cea mare avea cu doi ani mai mult ca mine. Nu v-am spus că luna trecută am împlinit 22 de ani.
Aşa, acest moş mă rupea! Mi-o trăgea până rămâneam fără nicio urmă de energie. Era bine făcut, sănătos, calm, tandru, elegant. Spuneţi-mi, unde mai găseşti în ziua de azi un astfel de bărbat?

Înainte să mă dezbrace, luam cina la restaurant sau în camera de hotel. Alegea o muzică romantică, iar atmosfera era extrem de prietenoasă. Îl iubeam pe moşul meu. Îmi făcea cadouri, îmi punea bani pe card, nimic umilitor. Mă făcea să mă simt ca o femeie adevărată. Din păcate, a plecat din ţară şi nu m-a luat cu el. Aşa că am început să caut alt partener. Să nu credeţi cumva că fac sex pentru bani. Nici vorbă, am slujbă, am casa mea, maşină, dar nu mi-am găsit marea dragoste. Bineînţeles că nu refuz atenţiile celor cu care ies, dar, la mine, sexul e plăcere, nu profesie.
Am ieşit o vreme cu un puşti de-o seamă cu mine. Băiat de bani gata, doamne, ce nebun. Nu voia decât să-i fac sex oral. N-avea nimic în cap. Voia să ne filmăm în timp ce făceam dragoste ca să se laude la bere. N-am fost de acord. Ne-am certat. L-am lăsat naibii de obsedat. Ajungeam vedetă porno cu nebunu'. De-asta spun, ăştia tineri n-au nimic în cap, nu ştiu să se poarte, sunt disperaţi şi violenţi.
Şi de-asta nu-nţeleg de ce lumea se uită ciudat la mine când mă vede la braţul unui bărbat mai în vârstă, de ce părinţii nu-mi vorbesc şi de ce sunt atât de invidiată de celelalte femei. Trebuie să-mi trăiesc şi eu viaţa, nu?


Sursa: RomaniaTv.Net


loading...