Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles

Stiri online

Stirile online care te intereseaza!


AMALIA ENACHE a dat cărţile pe faţă despre tatăl fetiţei ei. Cum a reacţionat când a văzut-o pe micuţă: „S-a oprit din plâns şi...“

Femeia de televiziune Amalia Enache a mărturisit despre reacţia pe care tatăl fetiţei sale, pe care a adus-o pe lume la sfârşitul acestei veri, a avut-o atuncind a întâlnit-o pe micuţă pentru prima dată.

Mai mult, Amalia Enache a vorbit pentru prima oară despre tatăl fetiţei sale, Alma, dar şi cât de prezent este acesta în viaţa celor două. Cum micuţa Alma a ajuns deja la vârsta de trei luni de zile, vedeta de la ProTV a mărturisit cum a reacţionat acesta când a cunoscut-o pe fiica sa, imediat după ce aceasta a venit pe lume.

„Din clipa în care m-au anunţat că e clar, nasc, şi că travaliul e chiar foarte rapid, eu am fost extrem de lucidă şi concentrată, cumva. Doar că în clipa în care am realizat că se pregăteşte expulzia copilului, am avut cele mai mari emoţii din viaţa mea concentrate în câteva secunde. Când i-am auzit plânsul am simţit cea mai mare uşurare posibilă, asta însemna pentru mine că e totul aşa cum trebuie. Imediat am primit-o pe piepul meu, când mi-a auzit vocea s-a oprit din plâns şi mă asculta foarte atentă, iar eu îi spuneam printre lacrimi cât de mult o iubesc. Apoi, a fost dusă la măsurători şi la tatăl ei. Acolo n-am fost de faţă, pentru că eram încă în sala de operaţii, dar sigur tatăl ei a fost la fel de emoţionat că mine şi ea a mai auzit şi din gura lui cât este de iubită. Ea a arătat din prima că îl adoră, se liniştea şi în braţele lui imediat, exact ca la mine“, a mărturisit Amalia Enache pentru suntmămică.ro.


Sursa: RomaniaTv.Net


loading...