Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles

Stiri online

Stirile online care te intereseaza!


ELENA UDREA a surprins din nou! Vedeta a realizat bijuterii homemade

Elena Udrea a fost prezentă miercuri la un târg de bijuterii handmade pentru a arăta susţine lupta împotriva violenţei şli ajutorarea victimelor. Vedeta a învăţat facă şi ea astfel de accesorii.

"Vreau plec de aici cu o amintire care ajute, de câte ori o o văd, nu uit sunt multe lucruri de ăcut pentru femeile care sunt victime ale violenţei domestice. Multe, cele mai multe sunt mămici şi ar trebui luăm atitudine de la educaţie, de la exemplele pe care le dăm în societate, la sancţionarea comportamentelor agresive. Trebuie avem curajul luăm atitudine. Nu este de neglijat deloc faptul sunt femei agresate în familie. Probabil cultura noastră a fost femeia trebuie accepte orice, or nu este cazul", a declarat Elena Udrea.Elena Udrea a īnvăţat să facă bijuterii homemade.

"Nu mă interesează o bijuterie de logodnă. Mi-aş dori una frumoasă, reprezentativă, dar fără legătură cu evenimente din acestea importante în viaţa unei femei. Sigur că îmi doresc o viaţă liniştită, un partener pe care să te poţi baza, dar acum suntem în campanie şi nu vreau să vorbesc despre viaţa personală", a punctat Elena Udrea.


Sursa: RomaniaTv.Net


loading...