Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles

Stiri online

Stirile online care te intereseaza!


O mai ştii pe poliţista de la „Vocea României“? Iată ce face acum cea care l-a impresionat pe SMILEY

Poliţista din Arad, înrstă de 37 de ani, care a devenit cunoscută în momentul în care a participat la emisiunea „Vocea României“ şi a ajuns chiar în seminfinală nu pare fi renunţat la pasiunea sa pentru muzică.

Asta deoarece Claudia Iuga a povestit că pasiunea sa pentru muzică vine din familie. „De la tatăl meu am auzit primele piese live, la repetiţii, piese pe care le cânta cu trupa lui, Carusel. Apoi în casă am ascultat tot felul de muzică «decadentă» pentru anii '80, artişti ale căror casete ajungeau la noi pe sub mână: Al Jarreau, Chick Corea, Earth Wind&Fire, Gino Vanelli, Chicago, Queen, rock destul de mult şi prea puţină muzică românească. Aşa că mă trezeam prin clasele primare fredonând în engleză melodii pe care nimeni nu le ştia, până am reuşit să înţeleg că nu e sănătos să povestesc despre ce aud şi văd prin casă. Şi vedeam şi auzeam muzică bună, oameni faini, prieteni apropiaţi şi doar când ieşeam pe poarta casei de pe Vincenţiu Babeş dădeam cu ochii de comunism”, a povestit Claudia.

De cântat Claudia Iuga a început foarte târziu, după 20 de ani, deoarece tatăl ei a fost împotrivă, potrivit ziarului Adevărul. Claudia povesteşte că au urmat apoi ani de studiu la Drept, încercări de a deveni manager (eşuate elegant) iar apoi, din 2004 colaborarea cu Daniel's Band din Arad, până în 2006, apoi din 2009 până azi în formaţia Q Band.

La Vocea României, ediţia din 2013, poliţista spune că s-a înscris datorită colegilor ei de trupă, care deveniseră foarte insistenţi, mai ales după al doilea sezon.

Aceasta mai adaugă că Vocea României a fost şi este o piatră de temelie în viaţa şi cariera ei. A învăţat extraordinar de multe, atât la nivel profesional, cât şi la nivel personal.

„Mi-am testat limitele, am văzut de ce sunt în stare (sau nu), a trebuit să am răbdare, să si tac uneori (!?!), am cunoscut oameni minunaţi, dar mai presus de toate am păşit pe acea SCENĂ...scena aia e altceva, e mai mică decât pare la TV dar te înalţă şi te formează şi te face s-o doreşti. Am avut parte de o echipă de producţie minunata, la sunet au avut cu toţii ocazia să cunoască măiestria lui Tibi Stesco (din Arad!!!), iar Smiley şi oamenii din jurul lui sunt profesionişti şi faini şi abia aştept să-i revăd de câte ori mă duc înspre ei sau vin ei prin Arad”, punctează poliţista.

Claudia spune că fără doar şi poate o asemenea experienţă este de ajutor în cariera oricărui artist însă fără o echipă/trupă senzaţională alături se poate să rămână doar un moment în viaţă. Ea a avut şi are în continuare noroc cu băieţii alături de care cântă, cu care a făcut o echipă bună, motiv pentru care încă mai sunt aici, cu toate că adoptă tot ceea ce cântă după ei, îţi pun amprenta, cum s-ar spune. Toţi colegii din trupa Claudiei au job-uri "serioase", muzica e doar un "hobby".

„Unul frumos, serios, uneori greu, tratat cu maxima seriozitate. Dacă unii au ca hobby pescuitul şi în zilele libere merg la o baltă sau pe Mureş, noi cântăm. Şi câtă vreme nu facem nimic «de musai», credem că va ieşi bine”, spune Claudia. În ceea ce o priveşte pe arădeanca poliţistă putem spune că este tot o „voce” şi anume a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad unde a preluat de curând şi funcţia de purtător de cuvânt.

Când are timp Claudia călătoreşte. Ea mărturiseşte că îi plac atât weekend-urile scurte cât şi plecările mai lungi, cu explorat "la pas" a locurilor pe care le viziteză, atât în ţară cât şi in străinătate. Spune că adoră Parisul, Budapesta şi Moneasa. Viaţa Claudiei se împarte între serviciu, casă, câini, repetiţii, muzică şi în funcţie de cât timp îi mai rămâne mai evadeză de acasă într-o excursie. „Ordinea activităţilori diferă în funcţie de priorităţile pe ziua respectivă. Încerc să respect orele de somn (dar nu reuşesc mai mult de 5-6 pe noapte) şi cafeaua de dimineaţă. În rest...improvizaţie”, a mai punctat Claudia.


Sursa: RomaniaTv.Net


loading...