Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles

Stiri online

Stirile online care te intereseaza!


BIANCA DRĂGUŞANU şi ANDA ADAM sunt din nou rivale? Ce a răspuns iubita lui VICTOR SLAV cānd a fost īntrebată de cāntăreaţă

Bianca Drăguşanu e cu siguranţă acum o femeie împlinită, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată atuncind a demonstrat poate într-un timp relativ scurt îşi revină după sarcina cu micuţa Sofia.

Cum este foarte atentă la silueta sa, Bianca Drăguşanu le-a arătat, recent, tuturor prietenilor virtuali un filmuleţ din momentul în care era în sala de fitness. Pentru s-ar părea şi fosta iubită a lui Victor Slav, Anda Adam, vizitează destul de des aceeaşi sală, internauţii nu s-au putut abţine şi i-au adresat fostei asistente TV o întrebare puţin mai... incomodă.

Concret, Bianca a fost întrebată ce ar face dacă ar da nas în nas cu Anda Adam. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta a răspuns rapid, printr-un comentariu: „Nu cred că şi-ar dori!“.

Tot noi vă povesteam că Bianca Drăguşanu nu e deloc fericită de faptul că Anda Adam încă se vede cu actualul ei iubit, Victor Slav, din pricina creditului bancar pe care cântăreaţa l-a făcut pe numele fostului prezentator de la meteo, atunci când şi-a cumpărat un apartament


Sursa: RomaniaTv.Net


loading...