Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles

Stiri online

Stirile online care te intereseaza!


ISRAELA, speriată de moarte:,,Cineva a intrat în casă în lipsa mea’’

Israela a descoperit a intrat cineva în casă, în momentulnd se afla la o emisiune tv, marţi seară. Femeia a povestit hainele lui Liviu,care se aflau pe umeraşe nu mai erau la locul lor.

"Eu primesc în fiecare zi mesaje de la Liviu. Dimineaţă am descoperit totul. Nu era ceva aşa care să sară în ochi. Offf doamnee sunt terminată, nu înţeleg ce se întâmplă crede-mă...am venit ieri de la emisiune eram terminată mi-am luat laptop-ul şi am intrat în dormitor. Din cauza asta v-am sunat că este ceva bizar ce se întâmplă este oribil mi-am dat seama că s-a umblat în casă. Cum să nu fiu sigură, păi da ce s-au mişcat singure toate? Astea toate erau pe umeraşe. Cum au ajuns aici? Sunt hainele lui Liviu. Toate erau pe umeraşe. Voi nu înţelegeţi că el vrea să mă termine? Probabil a fost cineva care a primit cheia de la el. A fost planificat. A căutat nişte chestii", a spus Israela.

Israela a descoperit că i-a intrat cineva în casă, în lipsa ei.

"Eu vreau să atenţionez familia din Spania care are grijă de el. L-au adunat de pe străzi, fără bani. Cu toate că el plecase cu 5 zile inainte de la un prietn cu mulţi bani. El m-a hărţuit azi toată ziua. dacă vede că eu nu îi răspund lui Liviu, sună ea. Îi rog să nu mă mai hărţuiască", a mai precizat soţia lui Liviu.


Sursa: RomaniaTv.Net


loading...